XXIII Premi Ribera d'Ebre a Vinebre
Data Divendres, 18 d'agost del 2006 (18:40:51)
Tema Premis, certàmens, concursos...


Image 
Gerard Vergés convidat a presentar el llibre guanyador del XXIII Premi Ribera d'Ebre a Vinebre

El proper dimecres 23 d'agost a les 22h al local del Cinema de Vinebre, es realitzarà l'acte del XXIV Premi de narrativa Ribera d'Ebre, que com cada any i ja en fan vint-i-quatre, es celebra al poble de Vinebre (Ribera d'Ebre).

L'acte l'obrirà la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vinebre, Gemma Carim, entitat que organitza l'acte conjuntament amb el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, que farà una breu presentació del convidat d'aquest any el poeta tortosí Gerard Vergés.El poeta farà la presentació del llibre Des del Marroc, amb odi, del barceloní Josep Lluís González Medina, guanyador de l'edició de l'any 2005 del premi. Tot seguit es realitzarà el sopar literari, al final del qual el secretari del premi llegirà el nom del guanyador de l'edició d'enguany.

Un cop llegit el veredicte es realitzaran els diferents parlaments del guanyador/a i de les autoritats convidades. Clourà l'acte l'espectacle músico literari L'Escriptor inexistent de la cantautora tortosina Montse Castellà.

Font: Llibresebrencs.org

Este article prové de Beaba
http://www.beaba.info

L'adreça d'esta notícia és:
http://www.beaba.info/modules.php?name=News&file=article&sid=10